To ciekawe - co powiecie o tym? --> TUNING AUTA NA GWARANCJI
[O2] Przeróbka silniczków w xenonach O2 FL - ktoś próbował.
Zwiń
X
-
Re: Przeróbka silniczków w xenonach O2 FL - ktoś próbował.
Zamieszczone przez ĆwiarteczkaMam pytanie dotyczące przerobienia silniczków. W O2 nie było większego problemu, a czy ktoś próbował lub zrobił to w O2 FL :?:Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ĆwiarteczkaAdamB używkę, a tutaj trudno mieć coś do pogadania :cry:
Bo z xenonami bez auto poziomowania jest tak, że trzeba pamiętać zawsze jak coś lub kogoś zabierzesz do auta. A to jest trochę męczące przynajmniej u mnie. Po moich doświadczeniach z xenonami mogę Ci jedno doradzić, albo fabryczne z auto poziomowaniem, albo soczewki z mocniejszymi żarówkami.
Tym bardziej że xenony w OIIFL robią jakieś dodatkowe ruchy niż xenony w OII. No nic , bez rozebrania xenona z OIIFL się nie obejdzie żeby sprawdzić zasadę działania.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Ćwiarteczka, On ma znajomego mechanika z ASO który montował Xenoeny w OII przed FL ale nie zakładał regulacji świateł ręcznej. A tak przełożyć xenony to żadna filozofia, trzeba tylko wyciągnąć wtyczkę od silniczka regulacji wysokości w xenonie i zmienić w kompie ustawienia.
Abyś nie myślał, że jestem gołosłowny to napiszę Ci że kupiłem od niego xenony, jeden reklamowałem, trochę trwało ale w końcu zostało załatwione. Kupiliśmy u niego z Piotrek_OS kierownice skórzane do swoich OII, przymierzaliśmy się też do tempomatów. Ogólnie gość jest OK jak i rzeczy kupione też są OK, tylko z xenonami trzeba uważać biorąc od niego (czy przypadkiem któryś nie anglik).Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Ćwiarteczka, albo uderz do Grygy. Może ma akurat do Fl.
Od siebie dodam, że jeszcze nie zmieniłem regulacji na ręczną. Tak jakoś nie mogę się do tego zebrać.
Podjechałem na stację kontroli i wyregulowałem światełka. Obizyłem je jeszcze poniżej najniższego poziomu. Nikogo nie oslepiam a widoczność i tak jest idealna. I nie widzę potrzeby regulacji.Audi A4 1.8TFSI
Komentarz
-
Komentarz